ArjenHetki valmennus

Jos tuntuu siltä, että treenaaminen tökkii, tuloksia ei tule ja polvet tai olkapäätkin sanovat kohta sopimuksen irti, on ehkäpä paikallaan kääntyä ammattilaisen puoleen.  Monipuolinen ArjenHetki valmennus tarjoaa palveluitaan pääosin Järvenpäässä ja Pornaisissa. Emme ole sidottuja mihinkään kuntosaliketjuun, joten treenaaminen onnistuu halutessasi vaikka sinun kotonasi tai lähiympäristössäsi. Jos tarvitsemme kuntosalitiloja, käytämme Järvenpäässä CrossFit Järvnepään upeita treenitiloja (Levysepänkatu 28) tai Pornaisissa kunnan kuntosalia. Valmennuskerrat kuntosalilla sisältyvät pakettien hintaan.

Kaikkiin valmennuspaketteihin sisältyy alkukartoitus ja lopputulosten mittaaminen. Käytössämme on InBody 720 kehonkoostumusmittari, jota hyödynnämme tulosten seurannassa. Mittaukset ovat valmennuksessa oleville maksuttomia!  HUOM! Mittauslaite sijaitsee Hierontapiste ArjenHetkessä (Latiskantie 1 C 10, Pornainen). Myös ruokavalio käydään tarvittaessa läpi ilman lisämaksua.

Jos tuntuu, että pidempi valmennussuhde ei tällä hetkellä ole sinun juttusi, mutta kaipaisit jotain uutta, kannattaa kysyä uutta saliohjelmaa. Ohjelman hinta riippuu siitä, kuinka moni jakoinen ohjelma sinulle tehdään. 1- ja 2-jakoiset ohjelmat ovat hyviä aloittelijoille ja kiireisille treenaajille. Esimerkiksi 2-jakoisessa ohjelmassa saat siis kaksi eri ohjelmaa ja teet kummankin ohjelman läpi kerran viikossa. Ohjelmat käydään läpi Järvenpään HaukkaGymillä, mutta voit itse treenata niitä missä haluat.

Esittelyn valmentajastamme löydät täältä

Yhteystiedot: p. 0400 809020 / Nina, arjenhetki@gmail.com

 

CROSSFIT JÄRVENPÄÄN JÄSENET

CrossFit Järvenpään jäsenille tarjotut valmennuspaketit ovat muokattavissa alla olevista valmennuspaketeista. 
Jos tavoitteesi on parantaa teknistä osaamistasi esim. kippauksessa tai tempauksessa, voimme sopia erikseen muutaman tunnin yhteisistä treenikerroista. Jos taas tähtäät kisakentille ja haluat pitkäaikaisempaa henkilökohtaista valmennusta, alla olevat paketit antavat suuntaa hinnoittelusta. 

 

VALMENNUSHINNASTO

Startti parempaan (3kk)

Kolmen kuukauden valmennussuhteen aikana saamme käännettyä kelkkaa kohti terveellisempiä elämäntapoja. Keskitymme paketin aikana muutamaan suureen linjaan, joita yritämme korjata, sillä kaikkien ongelmakohtien samanaikainen korjaaminen ei ikinä tuo pysyvää muutosta. Henkilöstä riippuen teemana voi olla esimerkiksi yhden treenikerran saaminen viikkoon, säännöllisempi ruokailu tai unenlaadun parantaminen. Jos sinulla on painoa pudotettavana 3-6 kiloa, tämä paketti sopii myös siihen. Suuremmille painonpudotusprojekteille suosittelemme vähintään 6 kuukauden valmennussuhdetta, mutta toki tästäkin saa homman aluilleen.

Valmennus sisältää 6 valmennustapaamista sekä jatkuvan yhteydenpidon. Kuntosali- tai muut harjoitusohjelmat tehdään henkilön tarpeiden mukaan aina räätälöitynä henkilökohtaisten tarpeiden ja mahdollisten rajoitteiden mukaan.

Kesto: 3 kuukautta aloituspäivästä (esim. aloitus 11.2., kesto 10.5 asti)

Hinta: 349€ / kk

 

Tavoitteena tulokset (6kk)

Jos tavoitteenasi on saada selkeitä tuloksia aikaan, suosittelemme kuuden kuukauden valmennusta. Tässä ajassa voit parantaa kestävyyskuntoasi merkittävästi, lisätä voimaa tai pudottaa painoa noin 6-12 kiloa. Valmentajan läsnäolo on apunasi, kun tuntuu että homma ei etene tai ottaa jopa hieman takapakkia. Nämä ovat täysin normaaleja hetkiä, mutta niistä pääsee helpommin eteenpäin toisen tuella.

Valmennus sisältää 12 valmennustapaamista sekä jatkuvan yhteydenpidon. Kuntosali- tai muut harjoitusohjelmat tehdään henkilön tarpeiden mukaan aina räätälöitynä henkilökohtaisten tarpeiden ja mahdollisten rajoitteiden mukaan.

Kesto: 6 kuukautta aloituspäivästä (esim. aloitus 11.1., kesto 10.7. asti)

Hinta: 319€ / kk

 

Pitkän tähtäimen suunnitelma (9kk)

Yhdeksän kuukautta on riittävän pitkä aika aloittaa suurempi painonpudotusprojekti. Tässä ajassa pääsemme pureutumaan suurien linjojen lisäksi myös niihin pieniin arkisiin tekijöihin, jotka ovat esteenä painon putoamiselle ja jaksamiselle. Jos tavoitteenasi on pudottaa yli 10 kiloa, tämä on silloin sinulle viisain valinta. Myös yleiskunnon kohottamiseen ja voimatasojen nostamiseen tämä paketti on oikein hyvä. Motivaation säilymisestä pitävät huolen muuttuvat treeniohjelmat ja valmentajan tuki.

Valmennus sisältää 18 valmennustapaamista sekä jatkuvan yhteydenpidon. Kuntosali- tai muut harjoitusohjelmat tehdään henkilön tarpeiden mukaan aina räätälöitynä henkilökohtaisten tarpeiden ja mahdollisten rajoitteiden mukaan.

Kesto: 9 kuukautta aloituspäivästä (esim. aloitus 11.1., kesto 10.10. asti)

Hinta: 279€ / kk

 

KUNTOSALIOHELMAT

Ohjelma

 

 

1-jakoinen

99€

 

2-jakoinen

119€

 

3-jakoinen

139€

 

4-jakoinen

149€

 

YHTEISTYÖSSÄ