Sari - Koulutettu hieroja 

 
Olen koulutettu hieroja, valmistunut 2014 Helsingin Hieronta akatemiasta. 

Aikaisempi koulutukseni on hammashoitoalalta, jossa työskentelin 25 vuotta. Työ terveydenedistämisen parissa on siis ollut aina lähellä sydäntäni. Perheeseeni kuuluu mies ja kolme aikuista lasta, jotka asuvat jo omillaan. Lisäksi kotoa löytyy kaksi kissaa ja päivittäisistä kävelylenkeinkeistä huolehtivat kaksi berninpaimenkoiraa.

Kiinnostuin hieronta-alasta seurattuani lasteni urheilua ja muuta harrastustoimintaa. Keskimmäinen lapseni soittaa viulua ja niska-hartiaseudun kunnosta huolehtiminen on hänelle todella tärkeää. Huomasin lasteni lihashuollon tarpeen kasvavan harrastuskuorman lisääntyessä. Samalla aloin kiinnittää huomiota myös omaan lihashuoltooni, 
ja huomasin rentojen, toimivien lihasten helpottavan arkisia askareita. 
 
Hieronta sopii kaiken ikäisille, harrastuksista tai työstä riippumatta. Jokainen ihminen on yksilö ja mielestäni sen huomioiminen on työssäni tärkeää. Haluan keskittyä jokaiseen asiakkaaseeni kokonaisuutena ja tarjota parhaan mahdollisen hieronnan juuri sinulle. 
 
Tervetuloa Hierontapiste ArjenHetkeen!
 
Toivon hyvää oloa jokaiseen päivääsi, 
Sari
 

 

 

SUVI - URHEILUHIEROJA

Olen aina ollut kiinnostunut liikunnasta, ravitsemuksesta ja hyvinvoinnista. Pienestä pitäen olen liikkunut paljon ja mm. jalkapalloa tuli harrastettua lähemmäs kymmenen vuotta. Sittemmin olen siirtynyt kuntosaliharjoittelun kautta nykyiseen harrastukseeni Crossfittiin.

Kiinnostus hierojan ammatista heräsi, kun aloin itse huomioida enemmän omaa kehonhuoltoani ja ymmärsin, kuinka isossa osassa se on tavoitteellista harjoittelua. Tiedäthän, että lihashuollon laiminlyönti altistaa vammoille ja hidastaa palautumista? Kun palautuminen nopeutuu ja lihasjännitykset vähenevät ylirasittumisen riski pienenee.

Olen saanut oppini Suomen Urheiluhierojaopistolta. Urheiluhieronta on hieronnan erityisalue, jossa sovelletaan klassisen hieronnan otteita, ottaen huomioon urheilijan lajivaatimukset sekä harjoituskauden vaiheet. Hierontaan tullaksesi sinulla ei kuitenkaan tarvitse olla urheilulajia, vaan hieronta on tarkoitettu ihan kaikille. Tavoitteina ovat palautumisen edistäminen kuormittavasta rasituksesta, paikallisten kiputilojen ja lihasjäykkyyksien toteaminen sekä niiden poistaminen. Urheiluhieronnalla pyritään ylläpitämään liikkuvuutta,sekä rentouttamaan fyysisesti kuin myös psyykkisestikin. 

Tervetuloa :) 

-Suvi, p. 040 590 0445