Hieronnat

Voit varata valitsemasi hieronta ajan 30, 45, 60, 90 ja 120 minuutin ajoista. Esimerkiksi niska-hartiaseudun hierontaan riittää 30 minuutin hieronta-aika, kun taas jalkojen, alaselän ja pakaroiden hierontaan on hyvä varata 90 minuutin aika. Aikaa varatessasi kerron tarkemmin juuri sinulle sopivan ajan tarpeesi mukaan. 
 
Hieronnan alussa tehdään arvio siitä, mikä juuri sinulle on tarpeellista ja miten lihaksesi saadaan parhaiten huollettua. Myös mahdolliset kinesioteippaukset tai Dry Needling -neuloitukset tehdään samalla, ilman lisähintaa! 
 
Uusin hieronta on vauvahieronta. Vauvahieronnasta hyötyvät erityisesti kovasti itkuiset, huonosti nukkuvat kolikki vauvat.
Se on tarkoitettu alle 2-vuotiaille. Hieronta-aika on 30-40min. Vauva hierotaan ihan hänen ehdoilla. Parhaiten se onnistuu, kun vauva on syönyt noin tuntia ennen hoitoon tuloa. Hoitokertoja suositelllaan 3-5 maksimisssaan viikon välein. Vauvahieronnassa menetelminä käytetään rentouttavaa hierontaa sekä vyöhyketerapiaa. Vauvahieronta aikaa varataan aina tunti.
 
Hinnat-osiosta pääset katsomaan esimerkkejä suositeltavista ajoista tietylle lihasryhmälle ja löydät sieltä myös palveluiden hinnat.
 
Voit myös tulostaa esitietolomakkeen täältä ja täyttää sen ennen hierontaan tuloa. Esitiedot ovat tärkeitä hieronnan kannalta. Ennen hieronnan aloittamista lomake käydään lävitse yhdessä hierojan kanssa. Tiedot ovat luottamuksellisia, eikä niitä luovuteta eteenpäin.
 
 
 
Lue myös nämä:
 
Miksi hierontaan?                          Klassinen vai urheiluhieronta?